Fırtına Transfer için Gaza Bastı

Hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden Trabzonspor, bir yandan da transfer çalışmalarını arlaıksız sürdürüyor.

İddialı transferler yapan Trabzonspor, bu sezon da şampiyonluk hedefliyor.

Kadrosuna Bartra, Umut Bozok, Maxi Gomez, Eren Elmalı ve Yusuf Yazıcı gibi isimleri katan Fırtına’nın 10. hafta itibarıyla 18 puanı bulunuyor.

Bir yandan Süper Lig bir yandan da Avrupa Ligi’nde ilerleyen Trabzonspor, kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Bordo-mavililer, sürpriz bir ismi transfer etti. İşte detaylar…

Sabah’ın haberine göre; Trabzonspor, Altınordu altyapısında yetişen ve Galatasaray ile de denemeye çıkan genç stoper İbrahim Keskin’i kadrosuna kattı.

15 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor altyapı kadrosuna dahil edildi ve gelişimi burada yakından takip edilecek.

Fırtına, altyapıdan çıkardığı isimlerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Trabzonspor’da daha önce Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan gibi önemli yetenekler A takıma yükselmişti.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top