Bordo mavili ekibin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isim, flaş açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in 11inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor’da hazırlıklar başladı. 2 gün izinli olan takımda Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen, idman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.
“SAKATLIĞIMI ATLATTIM”
UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’deki yoğun maç takvimi nedeniyle çok fazla maça çıktıklarını ifade eden Larsen, “Monaco maçı öncesinde kas sakatlığım vardı. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’de çok maç oynuyor ve seyahat ediyoruz. Bundan sonraki haftalarda da öyle olacak gibi görünüyor.
Ufak bir sakatlığım olmuştu, bunu atlattım. Bundan sonraki karşılaşmalar için çalışıyorum, hazır durumdayım” dedi.
Takımda Edin Visca’nın sakatlığı nedeniyle sağ kanat mevkiindeki belirsizlik ve rotasyonla ilgili soruyu yanıtlayan sağ bek, “Bu çok bilebileceğim bir durum değil. Takımda çok sayıda oyuncumuz var ve birçoğu da farklı mevkide oynama yeteneğine sahipler ve sağ kanatta da oynayabilen arkadaşlarımız var. Sadece sağ kanatta değil birçok bölgede oyuncu değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.