Bordo mavili takımın yeni transferlerinden Enis Bardhi’nin bir anda gözden düşmesi şaşkınlık yarattı.
Trabzonspor’da Enis Bardhi kararı ortalığı karıştırdı. Bordo-Mavililerle lige müthiş bir giriş yapan oyuncu, ilerleyen haftalarda sürpriz bir şekilde kesik yedi. Enis Bardhi’nin bu akşamki Konyaspor maçına da yedek kulübesinde başlayacağı iddiası Trabzonsporluları çileden çıkardı.
TRABZONSPORLULARIN ENIS BARDHI AYAKLANMASI
Öte yandan Enis Bardhi’nin bu akşam oynanacak zorlu Konyaspor maçına da yedek başlayacağı öne sürüldü. Bordo-Mavili taraftarlar, Abdullah Avcı tarafından tercih edilmeyen futbolcunun maça ilk 11’de başlaması gerektiğini düşünüyor.
ENIS BARDHI DAHA ÇOK AVRUPA’DA TERCİH EDİLİYOR
Süper Lig’de 9 maça çıkan Enis Bardhi, bu müsabakaların sadece 3’ünde ilk 11’de sahaya çıktı. Enis Bardhi 2 de gol katkısı verdi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki tüm maçlarda sahne alan 27 yaşındaki futbolcu bu mücadelelerin 4’üne ilk 11’de başladı ve 1 de gol attı.
TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ
Trabzonspor’un Konyaspor maçına Uğurcan, Hüseyin, Bartra, Hugo, Denswil, Bgamin, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet ve Maxi Gomez 11’iyle çıkması bekleniyor.